Monday, March 15, 2010

murutraktor - majaomaniku abimees aiatöödel

Tegin vastava blogi selleks, et mul tuleb igal kevadel aprillist juulini vastata sadadele kõnedele ja anda hinnangut erinevatele murutraktoritele, vastata küsimustele käigukastist esisilla ehituseni. Senine murutraktorite buum oli 2007 kevadel, kui ei jõudnud traktoreid mööda Eestit laiali vedada. Murutraktor on natuke liiga suur, et kasutada kullerfirmasid, seega seostuvad kevadkuud Eestis mulle aktiivse müügiperioodina - sõidud mööda Eestit, kärus paar murutraktorit. Tõsi, teinekord olen pikemalt väliskomandeeringus ja ei saa päris ise seda tööd teha, aga ega sellepärast murutraktorid klientidele viimata jää.

Minu kõvad abimehed on http://www.oregon.ee ehk teisisõnu murutraktor.com - mõlemad aadressid juhatavad teid hästiinformeeritud murutraktoreid müüvale internetilehele kus võivad küll vahest natuke liiga madalad hinnad olla. Põhjus lihtne - maaletoojad tõstavad hindu, riik tõstab käibemaksu...

Andke mulle sealsete toodete ja lisainfo suhtes tagasisidet,  olgu see positiivne või negatiivne. See on mulle abiks nende lehtede paremaks muutmisel.

Infoks niipalju, et kes juba otsib omale murutraktorit, see võiks oma ostu kaaludes kindlasti pilgu heita ka Craftsmani eelmise aasta 17,5 hobujõulisele hüdroajamiga mudelile LTS1500. See on kindlasti oma hinna ja headuse suhtelt number üks murutraktor Eestis ka käesoleval aastal ilma liialdamata. Hind hakkab olema natu üle 30 tuhande ehk suht samasse klassi mis Partner 145-107. Eks on need traktorid samalt liinilt pärit kah, vaid selle erinevusega, et Partnerile pandi 3hj lahjem mootor. Täpselt selliseid Craftsman LTS 1500 17,5 hobujõulisi mudeleid müüakse eestis käesoleval aastal umbes paarsada. Ole sina üks neist!